Natuurlijke verzorgingsproducten voor gans het gezin

Vandaag worden meer en meer verzorgingsproducten verrijkt met natuurlijke ingrediënten. Dit komt voornamelijk doordat er meer allergieën optreden. Belangrijk is de zuiverheid van de verzorgingsproducten. Wij bieden een uitgebreid gamma aan van Dr.Hauschka en Weleda. Zij werken met kruiden, etherische oliën etc. die 100% natuurlijk zijn en weldadig voor lichaam en geest.
Voor mensen die op zoek zijn naar allergeenvrije producten of voor de behandeling van psoreasis hebben we Zarqa.
Zarqa is een verzorgingslijn zonder geur- en kleurstoffen.
Op basis van Dode Zeezout.
Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om u persoonlijk advies te geven.

Yoghurt of Bulgaria

Voor alle huidtypes
Natuurlijk en voordelig
Zonder parabenen

De bulgaarse yoghurt en de Bulgaarse rozenolie, beiden unieke elixirs, zijn gekend in de hele wereld vanwege hun helende eigenschappen.
De Bulgaarse rozenolie is de meest waardevolle, etherische olie ter wereld met een anti-inflammatoire, antibacteriële en regenerende werking.
Ondek de weldaad van melkproducten, die uw huid voorzien van de nodige eiwitten en etherische rozenolie uit de wereldberoemde Rozenvallei.
De magische combinatie van deze ingrediënten garandeert een optimale zuurstofvoorziening van u huid, waardoor uw huidcellen zich makkelijker vernieuwen met als resultaat een jonge en stralende huid.

 Cîme
Natuurlijke huidverzorging met planten.
Op 3000 meter hoogte vindt men in Ladakh (Indische hymalaya) abrikozenpitolie.
Edelweiss bloemen, duindoorn en wilde rozen. Door trektochten in dit wilde gebied is het idee ontstaan om een gamma natuurlijke en biologische huidverzorgingsmiddelen te ontwikkelen die deze actieve ingrediënten bevatten en op deze manier de vzw Himalayan Dialect ondersteunen.Himalayan Dialect heeft als doelstellingen het lokale leefmilieu te beschermen en educatieve activiteiten te ondersteunen, door het financieren van passieve schoolgebouwen zoals de Spring Dales Public school.

Huidverzorgingsproducten ontwikkeld op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten. Hoogwaardige producten met respect voor mens en natuur.

Hauschka
Dr. Hauschka Cosmetica, samengesteld op basis van de kennis dat de huid het grootste orgaan is, weet dat elke huid haar evenwicht kan hervinden.
De unieke samenstellingen: Verzorgen en ondersteunen de ritmes van de huid, stimuleren de eigen activiteit van de huid en versterken de beschermende functie van de huid.
Zachte douchecrèmes, geurige badoliën, romige bodymilks en omhullende bodyoliën zorgen voor een brede keus aan dagelijkse lichaamsverzorging. Dr. Hauschka is speciaal samengesteld voor individuele condities van de huid, voor persoonlijke voorkeuren, in combinatie met sport of gewoon om te ontspannen.

Zarqua
Na jarenlang onderzoek heeft ZARQA huidverzorging ontwikkeld met een verbluffende werking. Deze werking wordt ontleend aan lichaamseigen zouten en mineralen uit de Dode Zee samen met zeer essentiële plantenextracten en werkstoffen die in de producten zijn verwerkt. Deze combinatie van werkstoffen zorgt voor een optimale verzorging van de (overgevoelige) huid.

De verzorgingslijn bestaat uit meer dan 40 producten die allemaal afzonderlijk een bijzondere werking hebben op de huid. Voor een ultieme verzorging bij een huidprobleem dienen meerdere producten als kuur gebruikt te worden, zodat het resultaat het beste is.

Bij het volgen van de kuren is het zeer belangrijk om de gebruiksaanwijzing op de bijsluiter goed te volgen. Het niet op de juiste manier toepassen van een kuur leidt tot teleurstelling en geeft niet het gewenste resultaat.

Weleda
Weleda is de langst bestaande producent van natuurzuivere, mens- en diervriendelijke verzorgingsproducten en (zelfzorg)geneesmiddelen, waarvan Arnica Massageolie of de Calendula Babyserie wellicht het meest bekend zijn.
Met onze activiteiten willen we een bijdrage leveren aan het gezond maken van de aarde. De plantaardige en dierlijke grondstoffen (wolwas, bijenwas) die wij gebruiken komen daarom zoveel mogelijk uit de biologisch-dynamische of biologische landbouw en uit in het wild verzamelde planten (gecertificeerd). Verder streven we ernaar het energiegebruik, afval, milieuvervuiling en schadelijke stoffen te minimaliseren en milieuvriendelijke initiatieven te stimuleren. Dat deze manier van werken steeds meer mensen aanspreekt is te zien aan de groei die Weleda Nederland (met Weleda België als dochteronderneming) de laatste jaren heeft doorgemaakt.
Weleda wil mensen ondersteunen in hun gezondheid en daarnaast een bijdrage leveren aan een gezonde aarde. Daarom gebruiken we voor onze producten zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit. In deze landbouw wordt de aarde zorgvuldig gevoed en verzorgd. Dat zie je terug in de vruchtbare aarde, in de hoge voedingswaarde van de planten én uiteindelijk in de optimaal voedende, verzorgende en heilzame producten.

Ontdek de Natuur
Ketelstraat 19
3290 - Diest
Belgiƫ - Ligging
Tel : 013 32 59 46
Fax : 013 77 74 66
info@ontdekdenatuur.be
BTW BE0465 536 355
ma - za
09u00-18u00
zo
gesloten