Shop navigation

ProbiSana Probiotische onderhoudsproducten

ProbiSana
- verwijdert allergenen
- reinigt microscopisch diep
- bestrijdt onaangename geurtjes
- reinigt verder wanneer u stopt met poetsen
- ideaal in een woning waarin ook huisdieren leven


Jarenlang heeft men geloofd dat bacteriën moesten worden aangepakt met desinfectans en dat de beste hygiëne die is waarmee alle bacteriën vernietigd worden. Vandaag weten wetenschappers dat er ook bacteriën zijn die gunstig zijn voor het leven. Hoe meer men over bacteriën weet, des te genuanceerder men er tegenaan kijkt. 

De laatste jaren horen we voortdurend verhalen over extreem resistente bacteriën die veel slachtoffers maken. Deze worden agressiever omdat ze door de desinfectans agressief worden gemaakt. Hun agressiviteit is niets minder dan hun verdedigingsmechanisme dat steeds verfijnder wordt. Hoe zou u zelf reageren als u constant wordt aangevallen? Er zijn echter ook bacteriën die gunstig zijn voor onze gezondheid - probiotica. 

Als we dergelijke gunstige probiotica gaan gebruiken voor reiniging en verzorging , dan zullen zij alle restvuil op een oppervlak wegwerken en een gezonde microflora installeren. Hierdoor wordt het risico op aanwezigheid en verspreiding van microben en allergenen maximaal verlaagd. Aangezien bij deze techniek enkele directe aanval op microbe plaatsvindt zal ook geen resistentie door hen opgebouwd worden. 
Zorgt voor een stimulans van een gezonde, goede microflora op een veilige en duurzame manier. 
Herstelt het evenwicht in de microflora en verlaagt hierdoor het risico op infecties. 

Sorteren volgens

producten 1 tot 8 op 15 |
Ontdek de Natuur
Ketelstraat 19
3290 - Diest
België - Ligging
Tel : 013 32 59 46
Fax : 013 77 74 66
info@ontdekdenatuur.be
BTW BE0465 536 355
ma - za
09u00-18u00
zo
gesloten