Shop navigation

Numi

Ervaar het verschil van Numi

Numi is het werk van Ahmed & Reem, broer en zus.
Reem is kunstenares die met haar prachtige handgeschilderde voorstellingen de verpakkingen van Numi verfraait. Geïnspireerd door foto’s die Ahmed heeft gemaakt tijdens zijn vele reizen op zoek naar exotische theeën en kruiden.  
 
Thee is als een vloeibare meditatie die ons herinnert aan een plek waar we de tijd vinden voor onze gedachten en inzichten. Wij nodigen u uit voor deze thee belevenis.

Kwaliteit & Echtheid

Kwaliteit van het hele blad: Wij gebruiken biologische thee van het hele blad. Geen bitter smakend theepoeder. Elk theezakje geeft zo de kwaliteit van losse thee, vol en rijk van smaak.
 
Geen Oliën of smaakstoffen: Voor het maken van de “puurste thee ter wereld” gebruiken we alleen echt fruit, bloemen en kruiden. Zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen die gebruikelijk zijn in de reguliere handel. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak. 
 
Biologisch en Fair Trade: Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen, reist het Numi  Tea’m naar de thee producerende landen en betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers. Dit verzekerd ons van de meest verse en recent in het seizoen geplukte ingrediënten. Onze thee en kruiden zijn gecertificeerd BIOLOGISCH, Fair Trade, Kosher en Halal
 
Afbreekbare theezakjes: Onze theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Wij volgen niet de trend van ‘Silky’ het doorzichtige theezakje van nylon of polyester. Deze zijn niet afbreekbaar. Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar. 
 
Door zorgvuldig om te gaan met de materialen besparen wij:

Bomen bespaard Afval reductie (kg) Energie bespaard
Kwh
Water bespaard (liter) Netto broeikas gas
(CO2)
5.202 151.890 806.000 8,86 miljoen 470,475


Ontdek de Natuur
Ketelstraat 19
3290 - Diest
België - Ligging
Tel : 013 32 59 46
Fax : 013 77 74 66
info@ontdekdenatuur.be
BTW BE0465 536 355
ma - za
09u00-18u00
zo
gesloten