Shop navigation

GO4Balance- Phythotherapie

 Kruidendruppels voor het hele gezin die het welzijn van lichaam en geest bevorderen. Trust, Enjoy, Empower en Focus druppels vormen samen GO4BALANCE, een productengamma in de fytotherapie gebaseerd op de vier elementenleer. Deze druppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak.
Elk flesje is een krachtige synergie van verschillende kruiden die snel en effectief inwerken, ze zijn voor orale inname bestemd en zijn aanwendbaar voor het hele gezin (kinderen vanaf 6 jaar, volwassenen en ouderen).
Aarde, Water, Vuur en Lucht zijn vertegenwoordigd in alles om ons heen, en iedere mens heeft de vier elementen ook in een bepaalde verhouding in zich.
Wanneer er een onevenwicht is in één element is er ook onevenwicht in het andere element.
Dit is waar GO4Balance voluit zijn rol speelt en helpt bij het harmoniseren van deze vier elementen om emotioneel, mentaal en lichamelijk in balans te komen.
Laat de vier kruidenflesjes jou inspireren en ondersteunen om jouw Aarde (Trust), Water (Enjoy), Vuur (Empower) en Lucht (Focus) element in optimale balans te brengen.

Sorteren volgens

producten 1 tot 8 op 12 |
Ontdek de Natuur
Ketelstraat 19
3290 - Diest
België - Ligging
Tel : 013 32 59 46
Fax : 013 77 74 66
info@ontdekdenatuur.be
BTW BE0465 536 355
ma - za
09u00-18u00
zo
gesloten